'Tegel eruit, boom erin' op 26 november in Varsseveld van start

Gepubliceerd op 2 november 2020

Donderdag 26 november starten we vanuit 'Oude IJsselstreek weet van water' met de actie 'Tegel eruit, boom erin' in Varsseveld. 422 bomen zijn er besteld en worden dan uitgedeeld!

Rode kerspruim
Rode kerspruim, één van de bomen waaruit inwoners kunnen kiezen

Een groene gemeente

We willen het groene karakter in de gemeente in stand houden en waar mogelijk uitbreiden. Je kunt helpen door in jouw tuin ruimte te maken voor een boom. Bomen brengen de natuur in je omgeving tot leven. Ze maken onze gemeente groener, geven verkoeling en houden het regenwater langer vast. Ze bieden kleine dieren en insecten voedsel en veiligheid. De boom krijg je van ons. Zo benutten we niet alleen de openbare ruimte: ook jouw tuin draagt bij aan het groen.

Automatisch bericht

Inwoners uit Varsseveld met de postcodes 7050 en 7051 die zich hebben aangemeld voor de bomenactie krijgen hierover bericht vanuit de gemeente.

Ook meedoen?

Woon je in de gemeente Oude IJsselstreek maar niet in Varsseveld en wil je graag meedoen met deze leuke actie? Bekijk dan onze speciale pagina over de bomenactie en zie wanneer jouw postcode aan de beurt is.

Woon je in Varsseveld maar heb je je niet aangemeld? Dat is jammer, maar alle bomen zijn nu geteld en besteld. Laat je niet ontmoedigen en ga vooral aan de slag met het vergroenen van je omgeving.